Contact us

BEZOEK ALLEEN OP AFSPRAAK, OOK FACETIME AFSPRAKEN MOGELIJK!

Adres

prof. W.H. Keesomlaan 12 (3e), Nederland

Telefoon

020 6916682

Email

saddal@saddal.com

Contact us

verzending en retour

Na ontvangst van de order en de betaling, duurt het 3 tot 5 werkdagen om u sieraad te maken. Het verzenden daarna duurt gemiddeld 1 dag. We sturen u vanzelfsprekend een berichtje per mail of per whatsapp als het sieraad verzonden gaat worden.

De meeste sieraden die wij maken worden speciaal op maat gemaakt en voorzien van (eigen) letters en/of gravures. Deze sieraden kunnen wij dan ook niet retour nemen. Wij bij Yves en Odile Jewels hebben het streven om iedereen gelukkig te laten zijn met onze sieraden. Wij zullen er dan ook alles aan doen, mocht er een probleem zijn, om het op te lossen. Onze uitgebreide leveringsvoorwaarden. Yves en Odile Jewels is een geregistreerde merknaam van SADDAL exclusive jewelry. Vandaar dat de uitgebreidere versie van de leveringsvoorwaarden deze naam gebruikt.

Buitenkant pakketje

Het pakketje dat wij versturen zal zo min mogelijk informatie bevatten aan de buitenkant van de inhoud. Dit doen wij om vermissingen te voorkomen. Uiteraard is de ring verpakt in een prachtig Yves en Odile Jewels doosje.

Gemaakt in Amsterdam

Gemaakt in Amsterdam

Wereldwijde verzending

overal naar toe,

24/7 support

bel ons op 020 6916682